پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۰۶

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

دانشجویان گرامی

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از ۱۸ الی ۲۳ بهمن در سیستم فعال خواهد شد.

لازم به ذکر است :

۱- مبلغ علی الحساب واریز شهریه برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و کارشناسی ارشد ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال خواهد بود.

۲- باتوجه به تعریف کلاسهای آموزش آنلاین در سیستم نیما ُ‌میبایست هرچه سریعتر انتخاب واحد کلیه دروس را انجام دهید و در صورت عدم انتخاب واحد مسئولیت مشکلات ورود به سامانه آموزش آنلاین به عهده دانشجو می باشد.

۳- با توجه به اعلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری در شرایط کرونا در نیمسال جاری دانشجویانی که در نیمسال قبل مشروط بوده اند ( معدل نیمسال زیر ۱۲ ) قادر به اخذ ۲۰ واحد درسی میباشند.

۴- هرگونه مشکل در ثبت دروس ( تداخل دروس ، عدم ارائه درس در نیمسال و … ) مشکلات را با آموزش در میان بگذارید.

۵- در صورت وجود مشکل در ورود به سیستم با ارسال شماره داشنجویی و اسکن کارت ملی مراتبط را فقط و فقط از طریق ایمیل به انفورماتیک ارسال نمایید .بدیهی است در صورت عدم ارسال اسکن کارت ملی ، ارسال رمز امکان پذیر نمی باشد.

۶- نام کاربری و رمز عبور ورود به سایت را فارسی تایپ نفرمایید.

موفق باشید