شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۱:۴۴

اطلاعیه تصمیمات آموزشی ترم جاری + راه های ارتباط غیر حضوری با مدیران گروه و دانشگاه

اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی موقت دانشگاهها بر اساس آئین نامه ها و دستورالعمل هایی که اخیراً از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ گردیده مقرر شده است که ترم تحصیلی جاری با تغییرات و تسهیلاتی در نحوه آموزش و تقویم آموزشی به اتمام رسانده شود و از حذف شدن این ترم پرهیز گردد. لذا موسسه آموزش عالی زاگرس نیز با عنایت به شرایط خاص پیش آمده به استناد آئین نامه های ابلاغی از طرف وزارت علوم تلاش نموده با فراهم ساختن بسترهای لازم برای آموزش مجازی آنلاین و الکترونیکی ترم تحصیلی جاری را به یاری خداوند متعال و همکاری اساتید محترم و دانشجویان عزیز به پایان برساند تا مشکلی متوجه ادامه تحصیل و فارغ التحصیلی دانشجویان نباشد. در این راستا توجه دانشجویان محترم را به موارد ذیل جلب می نماید:
۱- با توجه به اینکه در ترم جاری کلاس های حضوری بندرت تا کنون تشکیل شده است لذا به همه دانشجویانی که به هر دلیلی تا کنون موفق به انتخاب واحد نشده اند فرصت داده می شود از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ فروردین از طریق پورتال سما نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند، در صورت وجود مشکل بصورت حضوری درتاریخ های مذکور به دانشگاه مراجعه نمایند.
۲- امکان پرداخت شهریه به صورت آنلاین از طریق پورتال سما فراهم است ، ضمناً برای آن دسته از دانشجویانی که دارای بدهی شهریه هستند و یا امکان پرداخت شهریه ترم جاری را ندارند به طور موقت امکان انتخاب واحد فراهم است .
۳- آن دسته از دانشجویانی که دارای بدهی شهریه می باشند ، حداکثرتا قبل از شروع امتحانات می بایست نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نمایند. ضمناً کما فی سابق پرداخت تسهیلات بانکی از طریق دانشگاه فراهم است.
۴- تا اطلاع ثانوی همه کلاس های نظری بصورت مجازی آموزش داده خواهد شد که جزئیات آن بزودی به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید. بدیهی است در صورت عادی شدن شرایط ادامه برگزاری کلاس ها بصورت حضوری خواهد بود.
۵- برای همه دروس نظری علاوه بر آموزش مجازی جزوه هایی هم بصورت الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.
۶- در مورد دروس عملی و کارگاهی در هر زمانی که شرایط مساعد شود( حداکثر تا ترم آینده) بصورت فشرده کلاس حضوری برگزار خواهد شد.
۷- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که آماده دفاع از پایان نامه خود باشند با در نظر گرفتن تمهیداتی امکان دفاع از پایان نامه بصورت حضوری فرام خواهد شد.
۸- تمامی واحد های آموزشی و اداری بصورت شیفتی و یا دور کاری آماده ارائه خدمات خواهند بود.
۹- برگزاری امتحانات بصورت حضوری بوده و تاریخ آنها متعاقباً اعلام می گردد.
۱۰- جهت کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ به سوالات احتمالی با افراد مرتبط از طریق تلفن، ایمیل مندرج در ساعات اداری تماس حاصل فرمائید:
مدیران گروه رشته های کارشناسی ارشد :
برق : دکتر محمدی – ۰۹۱۲۹۲۵۶۴۱۷ – alimohammadi82@yahoo.com
مکانیک : دکتر عباسی –
شیمی : دکتر مندومی – ۰۹۱۸۳۳۲۷۱۴۳ – nushin_mandumy@yahoo.com
نرم افزار : دکتر مردوخی –
عمران : دکتر کرمی – ۰۹۱۸۳۳۰۳۴۷۶ – vhd.karami@gmail.com
#####
سایر رشته ها ( کاردانی و کارشناسی ):
مکانیک : دکتر خدایاری – ۰۹۹۰۹۳۵۱۶۴۶ – na.khodayari2020@gmail.com
صنایع شیمیایی : دکتر جمشید بیگی – ۰۹۱۸۸۳۲۱۸۶۴ – m.jam2013@gmail.com