جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۷:۲۳
ثبت نام پذیرش دانشجو در مهرماه ۹۹ باسوابق تحصیلی

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرش دانشجو در مهرماه ۹۹ باسوابق تحصیلی(بدون کنکور)

داوطلبان گرامی مدارک ذیل را به همراه پوشه به سرکارخانم هاشمیان در طبقه سوم تحویل فرمایند.

۱- تصویر کارت ملی

۲- تصویر شناسنامه

۳- تصویرکارت پایان خدمت(برادران)

۴- عکس

۵- تصویر مدرک تحصیلی

۶- آدرس دقیق و کد پستی

۷- تلفن ثابت و همراه

*** مدرک تحصیلی جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته:(دیپلم۳-۳-۶، دیپلم نظام قدیم، دیپلم و پیش دانشگاهی نظام ترمی واحدی)

*** مدرک تحصیلی جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی):تصویر مدرک تحصیلی کاردانی

*** مدرک تحصیلی جهت ثبت نام در مقطع کاردانی پیوسته: (دیپلم۳-۳-۶، دیپلم کارودانش و یا دیپلم فنی و حرفه­ای)

توجه: پس از تحویل مدارک، دانشگاه نسبت به ثبت نام متقاضیان در سایت سازمان سنجش اقدام خواهد کرد و به متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد. ضمناً قبولی قطعی دانشجو منوط به اعلام اسامی و پذیرش نهایی از طرف سازمان سنجش می­باشد.