پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۲:۲۵

اطلاعیه شروع انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دانشجویان گرامی

انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از تاریخ ۱۵ شهریور ماه شروع خواهد شد.

تذکر مهم :
با توجه به تنظیم ترم مهر در سامانه نیما ، کلیه انتخاب واحد ها در دو مرحله انجام خواهد شد و تعریف کلاسها در سامانه نیما پس از این مراحل صورت میگیرد.

براین اساس ، مرحله اول انتخاب واحد از تاریخ ۱۵ الی ۲۰ شهریور با مبلغ ۱ میلیون تومان برای مقاطع کاردانی و کارشناسی، و ۱.۵ میلیون تومان برای مقطع کارشناسی ارشد به عنوان علی الحساب انجام خواهد شد.

در صورت عدم انجام انتخاب واحد در این مهلت ، از تاریخ ۲۲ الی ۲۴ شهریور با مبالغ ۱.۳ میلیون در مقاطع کاردانی و کارشناسی ، و ۲ میلیون در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان مبلغ علی الحساب انجام می شود.

طبعاً دانشجویانی که تا پایان مهلت مقرر اقدام به اخذ واحد ننموده باشند دچار مشکل شده و مسئولیت هرگونه عواقب به عهده دانشجو می باشد.
موافقت با انتخاب واحد پس از تاریخ های اعلام شده کاملا تحت شرایط خاص و موافقت شورای آموزشی و همچنین پرداخت شهریه کل ترم به صورت یکجا خواهد بود.