شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ ۰۵:۴۸

مسابقه نقاشی و کاریکاتور به مناسبت ۱۳ آبان ماه

به مناسبت ۱۳ آبان روز جهانی مبارزه با استکبار ، بسیج دانشجویی دانشگاه زاگرس ،مسابقه کاریکاتور و نقاشی برگزار میکند

در ۱۳ آبان ۵۸ دانشجویان پیرو خط امام (ره) لانه جاسوسی آمریکای مستکبر را در تهران تسخیر کردند و این حرکت منجر به فاش شدن بسیاری از اسناد دخالت و تجاوزهای برنامه‌ریزی شده از طرف این کشور علیه ملت ایران شد.

امام خمینی(ره) این حرکت را انقلاب دوم و بزرگ‌تر از انقلاب اول نامیدند، بدین ترتیب، مبارزه‌ ضد آمریکایی مردم ایران ابعاد جدیدتری به خود گرفت.

در همین راستا به مناسبت بزرگداشت این روز عظیم و تاریخی مسابقه «کاریکاتور و نقاشی» را با موضوعات «استکبار، استعمار و استثمار»، «آمریکا؛ شیطان بزرگ»، «صهیونیزم؛ دولت بدون ملت»، «ارتباط جریان‌های صهیونیستی با فرهنگ و رسانه و بازار»، «سرمایه‌داری امپریالیزمی غرب پدر صهیونیزم»، «حقوق بشر استکباری» و «خباثت استکبار علیه ملت ایران از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون» برگزار می کند.

علاقمندان می‌توانند ، کاریکاتور ها و نقاشی های خود را به آدرس زیر ارسال کنند info@zagros.ac.ir

مهلت ارسال تا ۱۴ آبان ماه