پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۹:۲۶

مسابقه مقاله نویسی و تلاوت قرآن کریم به مناسبت میلاد رسول خدا

بسمه تعالی

مَنْ سَعیٰ لِمَرِیضٍ فِی حَاجَهٍ ـ قَضَاهَا أوْ لَمْ یَقْضِهَاـ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ کَیَوْمٍ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ.

هر کس برای نیاز بیماری بکوشد ـ چه آن را برآورده سازد، چه نسازد ـ مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می‌شود.) من لایحضره الفقیه، ج ۴، ص ۱۶ ، پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص)

«با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد »به مناسبت میلاد رسول خدا ، حضرت محمد (ص) بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی فرهنگی موسسه آموزش عالی زاگرس دو مسابقه مقاله نویسی و تلاوت قرآن کریم به صورت مجازی برگزار میکند

الف_دانشجویان گرامی جهت شرکت در مسابقه تلاوت قرآن کریم می‌توانند به انتخاب خود سه آیه را تلاوت و فایل تصویری آن را به ایمیل دانشگاه(به آدرس ذیل) ارسال نمایند .

ب_مسابقه دوم مقاله نویسی با موضوع:

۱_ قانون مداری در سیره پیامبر (ص)✅

۲_پیامیر اعظم (ص) الگوی مدیریت موفق✅

۳_روش حکومتی پیامبر (ص)✅

۴_وحدت اسلامی و راه کار های سیاسی و فرهنگی پیامبر (ص)✅

علاقه مندان می‌توانند جهت شرکت در مسابقه به نشانی زیر بفرستند info@zagros.ac.ir

به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال آثار تا یکم آذر ماه سال جاری