جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۱۳:۲۲

اطلاعیه تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو (تکمیل ظرفیت) براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال ۱۴۰۰ ( کارشناسی پیوسته )

براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۵ مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۰ تکمیل نگردیده، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی از روز یکشنبه ۱۴/۰۹/۱۴۰۰ آغاز و تا روز شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۰ ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز یکشنبه ۱۴/۰۹/۱۴۰۰ از طریق درگاه اطلاع رسانی سایت سازمان سنجش قابل دسترس خواهد بود.

رشته های موسسه آموزش عالی زاگرس در کنکور سراسری ( مقطع کارشناسی پیوسته )

۱- مهندسی پزشکی

۲- حقوق