جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۱۶:۳۷

اطلاعیه تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو (تکمیل ظرفیت) براساس سوابق تحصیلی (کاردانی به کارشناسی نا پیوسته) بهمن ماه سال ۱۴۰۰

براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۵ مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سال ۱۴۰۰ تکمیل نگردیده، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کاردانی) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی از روز سه‌شنبه ۱۶/۰۹/۱۴۰۰ آغاز و تا روز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۲ ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز سه شنبه ۱۶/۰۹/۱۴۰۰ از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

رشته های موسسه آموزش عالی زاگرس در مقطع کارشناسی ناپیوسته

۱- حسابداری