پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱:۳۶

اطلاعیه تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو (تکمیل ظرفیت) براساس سوابق تحصیلی دوره (کاردانی) بهمن ماه سال ۱۴۰۰

براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۵ مقرر گردید برای ظرفیت های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۰ تکمیل نگردیده، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی از روز پنجشنبه ۱۸/۰۹/۱۴۰۰ آغاز و تا روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۴ ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشکده‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز پنجشنبه ۱۸/۰۹/۱۴۰۰ از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قابل دسترس خواهد بود.

رشته های موسسه آموزش عالی زاگرس در مقطع کاردانی پیوسته

۱- برق