سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۳:۳۶

اطلاعیه شروع انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ( ترم بهمن )

دانشجویان گرامی

انتخاب واحد ترم بهمن ( نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰) از فردا ۱۷ بهمن در پورتال سما فعال خواهد شد.

– انتخاب واحد تا روز ۲۱ بهمن فعال خواهد بود.
– به هیچ عنوان انتخاب واحد دستی انجام نخواهد شد.
– جهت دریافت کد دروس به قسمت “لیست دروس ارائه شده نیمسال” در پورتال سما مراجعه کنید ( دروس مشترک رشته های مختلف با کد یکسان ارائه شده و ممکن است با کد درج شده در چارت متفاوت باشد )
– در صورت برخورد به مشکل در ثبت دروس ( عدم ارائه درس در نیمسال – عدم رعایت پیش نیاز – عدم رعایت هم نیاز – تداخل برنامه هفتگی – تداخل برنامه امتحانی – سقف دروس اخذ شده ) با کارشناسی رشته خود تماس بگیرید.
– مبلغ علی الحساب انتخاب واحد برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ می باشد. بنابراین تسویه بدهی قبلی و واریز مبلغ مذکور جهت انتخاب واحد الزامی میباشد.
– در صورت وجود “نمره موقت” در کارنامه نیمسال قبل مراتب را به استاد جهت انجام ثبت نهایی اعلام کنید.
– در صورت مشکل در ورود به سامانه ( فراموشی نام کاربری و رمز عبور ) جهت دریافت رمز جدید ، شماره دانشجویی و اسکن کارت ملی را به آدرس it@zagros.ac.ir ارسال نمایید.

آدرس پورتال آموزشی جهت انجام انتخاب واحد : sama.zagros.ac.ir

* دانشجویان ترم اول ( ورودی بهمن ۱۴۰۰) نیازی به انجام انتخاب واحد ندارند و انتخاب واحد توسط آموزش انجام خواهد شد.
** با توجه به برگزاری کلاسها در ترم جاری به صورت “آنلاین” لطفا در اسرع وقت نسبت به انجام انتخاب واحد اقدام نمایید. تعریف کلاسهای مجازی براساس انتخاب واحد تا ۲۱ بهمن ماه خواهد بود .در صورت تاخیر در انجام انتخاب واحد عواقب آموزشی و تاخیر در ثبت دروس در سامانه نیما به عهده دانشجو خواهد بود.

موفق باشید