پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱:۱۲

اطلاعیه شروع کلاسهای نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

دانشجویان گرامی کلیه رشته ها

کلاسهای آموزش مجازی از روز “پنج شنبه ۵ اسفند ماه” شروع خواهد شد.

– آدرس ورود به سامانه:
zagros.nimael.com یا zagros.ac.ir/nima

– نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز عبور : کد ملی

– جهت دریافت بهترین نتیجه از مرورگرهای Google Chrome یا Mozilla Firefox آخرین بروزرسانی استفاده نمایید.

– لطفا از امروز با ورود به سامانه از صحت رمز عبور اطمینان حاصل کرده و در صورت وجود مشکل در ورود یا فراموشی رمز عبور ، مراتب را فقط به آدرس it@zagros.ac.ir ایمیل‌ نمایید. ارسال اسکن کارت ملی جهت دریافت رمز عبور جدید الزامی است.

– دروس به صورت روزانه در سامانه ثبت خواهد شد و در صورتیکه بعد از ۱۴ اسفندماه درس یا دروسی در سامانه ثبت نشده بود مراتب را به ایمیل فوق اعلام نمایید.

– دروس کارگاه ، آزمایشگاه و دروس عملی ( تربیت بدنی عمومی و تخصصی ) کلاس مجازی ندارند و برنامه حضوری در آینده اعلام خواهد شد.

– شرکت در کلاسها اجباری بوده و تبعات غیبت بیش از حد به عهده دانشجو خواهد بود.

– برنامه شرکت در کلاسها بر اساس “تاییدیه انتخاب واحد” موجود در سایت sama.zagros.ac.ir خواهد بود.

– در صورت مشاهده دروس بدون “تاریخ برگزاری کلاس و نام استاد” در تاییدیه انتخاب واحد ، مراتب را در اسرع وقت به آموزش موسسه اعلام نمایید.

– ورود به سامانه با کلیه سیستم عامل های رایج میسر خواهد بود ( ios , android , windows , mac os و … )

– در صورت عدم تشکیل کلاسها مراتب را به آموزش یا آدرس ایمیل it@zagros.ac.ir اعلام نمایید.

– دانشجویانی که جهت اخذ دروس هم نیاز ، پیش نیاز ، ترم بالاتر درخواست کتبی پر نموده اند ، حداکثر تا تاریخ ۱۰ اسفند ماه درخواستها بررسی و در صورت موافقت دروس در سامانه سما ثبت خواهد شد.لطفا از مراجعه حضوری به دانشگاه یا تماس تلفنی با هر قسمتی خودداری نمایید.

لطفا به دوستان خود اطلاع دهید.
موفق باشید.