پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ ۱۳:۱۸

اطلاعیه شروع انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ( مهر ۱۴۰۱ )

قابل توجه دانشجویان گرامی کلیه رشته ها

قابل ذکر است :

– آدرس ورود به سیستم جهت انجام انتخاب رشته ، پورتال آموزشی سما به آدرس sama.zagros.ac.ir می باشد.

– نام کاربری همان شماره دانشجویی و رمز عبور ( در صورت عدم تغییر توسط دانشجو ) کد ملی می باشد.

– انتخاب واحد را براساس چارت ارائه شده توسط دانشگاه انجام دهید و از اخذ واحد به صورت پراکنده ( از ترم های بالاتر ) خودداری نمایید. اولویت اخذ دروس ترم جاری و واحدهای افتاده ترم قبل می باشد. در صورت عدم گذراندن دروس ترم قبل و اخذ دروس از ترم های بالاتر مسئولیت هرگونه مشکل به عهده دانشجو می باشد.

– تسویه مانده شهریه ترم های گذشته الزامی بوده و علی الحساب شهریه ترم جاری برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته ) مبلغ ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال و مقطع کارشناسی ارشد مبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد.

– مبلغ شهریه به صورت آنلاین قابل پرداخت می باشد.

– دانشجویان ورودی جدید ( مهر ۱۴۰۱) نیاز به انتخاب واحد ندارند و انتخاب واحد توسط دانشگاه انجام خواهد شد.

– هر دانشجو میتواند از حداقل ۱۲ الی ۲۰ واحد اقدام به اخذ واحد نماید.
* دانشجویان ترم آخر محدودیت حداقل نداشته و تا حداکثر ۲۴ واحد درسی قابل اخد می باشد.
* دانشجویانی که معدل نیمسال ۱۴۰۰۲ آنان بالاتر از ۱۷ باشد ، با هماهنگی و تایید مدیر گروه خود میتوانند تا سقف ۲۴ واحد اخذ نمایند. لازم به ذکر است رعایت تمام قوانین پیش نیاز ، همنیاز و تایید مدیر گروه الزامی است.

– در صورت عدم ورود نمرات دروس ترم قبل تاکنون به هر دلیل ( غیبت در امتحان ، تخلف در امتحان ، عدم ورود نمره توسط استاد ، عدم تحویل پروژه و…. ) مراتب را در اسرع وقت به آموزش و آدرس ایمیل info@zagros.ac.ir اعلام نمایید.

– در صورت عدم امکان ورود به سیستم ( فراموشی نام کاربری یا رمز عبور ) مشخصات کامل خود را به همراه اسکن “اصل” کارت ملی به آدرس ایمیل it@zagros.ac.ir جهت دریافت مشخصات ورود ارسال نمایید.

– در صورت وجود مشکل در اخد واحد ها ( خطاهای : عدم رعایت پیش نیاز ، عدم رعایت هم نیاز ، عدم ارائه درس ، عدم تطابق گروه با رشته و .. ) مشکل را به کارشناس آموزش رشته خود اطلاع دهید.

– در صورت تکمیل شدن ظرفیت دروس خاص ، جهت ارائه دروس در گروه جدید درخواست خود را به کارشناس رشته تحویل نموده و پس از تایید آموزش و مدیر گروه “در زمان حذف و اضافه” دروس گروه جدید ارائه خواهد شد.

نکات تکمیلی در صورت لزوم در آینده اعلام خواهد شد.

موفق باشید